Herengeheimen en -complexen – wat geeft het een auto-rij-manier

Verdedigde wat een liefhebber hij is op zijn rijstijl

Je hebt net ontmoet, en je probeert beter te leren. Maar hoe dat te doen? Kijk hoe een nieuwe kennismaking naar je auto verwijst – dit zal jullie vertellen over zijn karakter en over zijn seksualiteit!

Psychologen beweren: ons temperament en de meest typische gedragsstrategieën manifesteren hetzelfde in verschillende situaties.

Een pedant in het kantoor voegt bijvoorbeeld documenten toe met nette stapels en het rijden wordt strikt gevolgd door de regels van de weg. Dezelfde saaie accumator die het in bed ligt. En wat andere seksuele geheimen zullen de rij-manier en houding aan uw favoriete auto van uw nieuwe kennis onthullen?

Type nummer 1 – Likhach

Begin met halve draai en start. De snelheid en het verlangen om “iedereen in te leveren” is belangrijker voor Likhach. Welke verrassingen wachten op hem in een relatie?

  • Hoofd en snelheid: Likhach heeft niet de neiging om tijd door te brengen op romantische wandelingen en lang voorspel. Maar als je van spontane seks op onverwachte plaatsen houdt, dan is de “racer” hoe het onmogelijk is om bij je te passen.

Waar, passionaliteit en windvlagen kunnen voorkomen dat een man voor het plezier van partners zorgt. En vraag hem om “langzaam te vertragen” in bed is ook nutteloos, zoals op de weg.

  • Racer Behoorlijk jaloers. Zoals elk inhalen op de weg accepteert hij voor de uitdaging en al uw vertrouwde mannen die hij als rivalen wordt beschouwd.

Type nummer 2 &# 8212; Automobilist

Niet zozeer gaat zoals je geeft voor de auto. Hij houdt ervan om te praten met automotive en bijna-automotive-onderwerpen. Leidt zorgvuldig en ontspannen, naar andere chauffeurs hoort respectvol, opmerkingen maken alleen over de technische kenmerken van de machines. In seks interesseert een dergelijke man ook niet alleen het resultaat, maar het proces zelf.

Als je bent van degenen die van oren houden, dan de roman met een automobilist – wat je nodig hebt!

Hij zal eerder met je praten, tijdens en na nabijheid. WAAR, niet al zijn woorden kunnen klinken als tederheid en complimenten.

  • Seks zal optreden met het gevoel, met een gevoel, met arrangement. De automobilist is ervan overtuigd dat een goede minnaar alles mooi en grondig moet doen.
  • Een datum daarmee bevat een dappere presentatie van bloemen, een gesprek over kunst, kijk op Prelude, dan seks zelf, en in de laatste discussie over geteste emoties. Als hij een dankbare luisteraar in jou vindt, kan je roman een serieuze relatie veranderen.

Type nummer 3 &# 8212; Naaktslak

Het belangrijkste voor hem is orde en plaats in de juiste rij. Als hij op de weg vertrekt, neemt hij de extreem rechtsaf en wist hij koppig achter de trolleybus. Hij heeft verschillende favoriete routes, die hij al vele jaren niet is veranderd. Hij eert de regels en stelt zichzelf nooit toe om op geel te rijden. Reparatie, verandering in markup of bewegingsrichting op een van de vertrouwde straten waargenomen door snuiven als catastrofe. In seks is het langzamer ook voorspelbaar, maar dit wordt vaak gecompenseerd door andere positieve kwaliteiten. De wens van een man tot constant garandeert praktisch zijn loyaliteit en sterke bevestiging.

  • De wens om goed te zijn en alles correct te openen openen bijna onbeperkte mogelijkheden om een ​​man te leren om je regels in bed te houden.
  • Vetgedrukte experimenten in bed Je zult niet van hem raude, maar hij garandeert de gearred-techniek en uithoudingsvermogen.
  • Maar onthoud dat de squash als gevolg van de onzekerheid op zichzelf constant heeft. Elke kritiek, zoals boetes op de weg, laat hem zichzelf sluiten en bang zijn https://bpkd.enrekangkab.go.id/?page_id=22 om tenminste een soort initiatief te tonen.

Type nummer 4 &# 8212; Professioneel

Zijn motto – “Geen Chinese ceremonies, kast – tijd”. Professional kent alle wegen en tracks, dus de file over de files en voldoet niet aan de regels waar de situatie het toelaat. Tegelijkertijd vermijdt hij conflicten met andere stuurprogramma’s, omdat de verduidelijking van de betrekkingen tot tijdelijke en financiële verliezen leidt. In de nauwe relatie demonstreert het ook rationaliteit en bruikbaarheid.

Het is niet erg inventief in seks. In bed is hij een storm op emoties: als cialis goedkoop een vrouw zo goed is, kunt u doen zonder delicatesse. Maar het is belangrijk voor hem de indruk dat het produceert. Daarom, als iets niet bij je past, vertel hem dan onmiddellijk over – en hij zal proberen te corrigeren.

Professional is niet tegen een serieuze relatie als hij geen gevoel heeft dat het wordt gebruikt. Daarom, hint niet in geschenken, verlangde hem niet om er een in een café te betalen en sta niet op eventuele verplichtingen. Moge je het begrijpen dat je een feest bent, winstgevend in alle opzichten.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *